Functie van fotolijstjes

Bij de Lijstengigant hebben we vele verschillende soorten lijsten in ons assortiment. Elke lijst heeft zo zijn eigen functie waar hij het beste tot zijn recht komt. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor onder andere schilderijlijsten, posterlijsten, LP lijsten en fotolijsten. Wat je ook aan de muur wilt hangen, bij de Lijstengigant hebben we voor elke stijl en iedere muur dé perfecte lijst!

Zwarte wissellijst

Functie van lijsten

Wat is nou de functie van een fotolijst? Je kan toch ook gewoon een foto, canvas of kunstwerk aan de muur hangen zonder omlijsting? Klopt! Maar bij de Lijstengigant vinden we dat elke lijst een functie heeft. Een baklijst bijvoorbeeld heeft als functie dat hij het idee geeft dat het canvas zweeft in de lijst. Daarnaast brengt hij ook extra diepgang door een ruimtelijk effect te creëren.

Zo kan je het canvas nóg meer benadrukken en er een echte eyecatcher van maken. Of kies voor een schilderijlijst, een lijst die ook de functie heeft om de aandacht te trekken door het unieke design van de rand. Veel mensen onderschatten de functie van lijsten. Jij toch niet?

Soorten omlijstingen in ons assortiment

In ons assortiment zijn vele verschillende soorten omlijstingen te vinden. Van klassiek tot luxe en van goud tot taupe. Daarnaast bieden we zelfs de mogelijkheid om een lijst op maat te laten maken door één van onze vakmensen. Dit doen we in onze eigen lijstenmakerij in Hengelo (Ov.), Nederland. Zo kunnen we de hoogst mogelijke kwaliteit hanteren en toch de scherpste prijs bieden.

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een lijst? Of wil je graag een lijst op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag! Heb je niet per se een specifieke foto of canvas wat je op wilt hangen en ben je op zoek naar inspiratie? Neem dan eens een kijkje tussen onze gratis posters. Allemaal geheel gratis te downloaden en uiteraard van zeer hoge kwaliteit.