Gekleurde lijsten

Ben je op zoek naar gekleurde lijsten om je favoriete groepsfoto van familie of vrienden aan de muur te hangen? Of toch liever een schilderij, canvasdoek of poster? Wat je ook aan de muur wilt hangen, met de gekleurde lijsten van dé Lijstengigant van Nederland maak je van elk kunstwerk een eyecatcher. Tussen ons ruime assortiment fotolijsten zit altijd wel een lijst die precies aansluit bij waar jij naar op zoek bent. Klik op één van de kleuren hieronder om ons volledige aanbod te zien van jouw favoriete kleur. Heb je vragen omtrent de verschillende lijsten? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Gekleurde lijst kopen

Bekijk onze gekleurde lijsten door op één van de buttons te klikken:

Gekleurde lijsten bestellen

Onze gekleurde lijsten in diverse stijlen

Bij de Lijstengigant heb je qua gekleurde lijsten de keuze uit maar liefst meer dan 1- verschillende kleuren. Met dir ruime kleurenpalet komen ook diverse stijlen aan bod. Zo zal je bijvoorbeeld gouden lijsten vinden in barok, brocante en antieke stijlen vinden. Terwijl de zwarte en witte lijsten voornamelijk in moderne of luxe stijl verkrijgbaar zijn. Ben je juist op zoek naar een felle kleur zoals blauw, rood of geel? Ook dan zal je deze voornamelijk tussen de moderne lijsten vinden. Voor welke combinatie van kleur en stijl ga jij?

Welke kleur lijst om schilderij?

Een vraag die wij regelmatig gesteld krijgen is welke kleur lijst een schilderijlijst zou moeten zijn. Ondanks dat wij, net zoals iedereen dat heeft, onze mening hierover hebben is het allerbelangrijkste wat jij zelf het mooiste vindt. Afhankelijk van wat voor type schilderij je aan de muur wilt hangen zijn er verschillende opties.

Bij ouderwetse/antieke schilderijen bijvoorbeeld staat een brocante of barok lijst erg mooi, deze hebben vaak een karakteristieke kleurencombinatie die goed aansluit bij dergelijke schilderijen. Wil je graag een abstract schilderij aan de muur hangen, waarbij je de focus écht op schilderij zelf wil leggen? Kies dan voor een moderne schilderijlijst in een wat neutralere kleur zoals zwart, wit of zilver. Maar onthoud; uiteindelijk ben jij de baas over wat er aan jouw muur komt te hangen en dien je dus hetgeen te kiezen wat jij het mooiste vindt.