Wie zijn we?
Lijstengigant is een webshop gespecialiseerd in het verkopen van wissellijsten, fotolijsten en aanverwante artikelen en is gevestigd aan Zaagstraat 10 te Hengelo OV. Lijstengigant is onderdeel van YOU&EYE BV.

Wat doen we?
Lijsten verkopen in diverse soorten en maten. Lijstengigant beschikt over een eigen lijstenmakerij met vakmensen die speciaal voor jou een fotolijst of wissellijst maken.

Kwaliteit
De Lijstengigant heeft kwalitatief goede lijsten, met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Onze vakmensen hebben gedegen kennis van hun vak en werken al geruime tijd in het vak.

Ophangen
Onze lijsten worden geleverd met een ophangsysteem. De lijst is hierdoor eenvoudig te monteren aan de muur. Let hierbij op dat de juiste schroeven worden gebruikt voor de muur. Hang geen zware lijsten op waar de muur dit niet toelaat. Bepaalde lijsten worden geleverd met staander, zodat je het product kan neerzetten. Dit staat altijd omschreven in de extra informatie bij het product.

Wat zijn de levertijden?
Voor de lijsten die op bestelling worden gemaakt, geldt een levertijd van 2 weken. Maar meestal is je lijst er al met een paar dagen. Onze lijstenmakers zijn in die tussentijd druk om voor jou een prachtige lijst te maken. Mocht het om bepaalde redenen later worden dan houden we jou uiteraard op de hoogte.

Betalingsmethoden:
Betalingen gaan via Pay.nl; deze regelt het betalingsverkeer via Paypal, Ideal en een overboeking per bank. Als een betaling via Sisow of Pay.nl verloopt, zie je dit op je rekening als “Er is geld bij u afgeschreven door Stichting Sisow of Pay.nl”. Het betalen gaat op veilige wijze, wat inhoudt dat we geen gegevens van jou opslaan. Meer informatie Pay.nl vind je op de site van Pay.nl.

iDEAL
ideal is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere organisaties bieden iDEAL aan. iDEAL wordt steeds vaker gebruikt voor het betalen van energierekeningen, giften aan goede doelen, opwaarderen van beltegoeden, etc. Ideal wordt aangeboden door je eigen bank via het internetbankieren. Meer informatie vind je op de site van Ideal zelf, of bij je eigen bank.
Paypal
Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veilingwebsites zoals Marktplaats en eBay. Meer informatie vind je op de site van Paypal zelf.
Overboeking
Wanneer je gebruik maakt van een overboeking zal je een mail van ons ontvangen. Zodra de betaling hiervan bij ons binnen is zullen wij dit aan jou zodat de bestelling verder automatisch wordt bijgewerkt. Deze overboeking gaat ook via Sisow.
Andere betalingsmethodes
U kunt ook betalen met Afterpay, PayPal, of overboeking.Deze kunt u onderaan op de homepagina vinden. De gewenste betalingsmethode staat tevens vermeld in het scherm, als u af wilt rekenen. Voor btw facturen kun je contact met onze klantenservice opnemen.

Verzendmethoden en kosten
Wij verzenden onze producten per koeriersdienst. Je krijgt van ons bericht [evt met track en trace] wanneer je bestelling wordt verzonden. Mocht je niet thuis zijn dan komt de koeriersdienst een dag later, anders krijg je een bericht waar je je bestelling kan afhalen. Heb je een probleem met de bezorging? Laat het ons weten, dan lossen wij het voor je op. Voor onze producten geldt vanaf €99,95 gratis verzending!

Retour en herroepingsrecht.
Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Dit doen we om verspilling tegen te gaan. Onze producten worden namelijk op bestelling gemaakt. Deze retourkosten bedragen circa €10.00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Dit is afhankelijk van de grootte van het pakket. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@lijstengigant.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verpakking
Onze producten willen we natuurlijk op de beste manier verzenden! Daarom kiezen we ervoor voor de kleine producten in een speciale, extra stevige doos te laten verzenden. Om te retourneren adviseren we je de verpakking te bewaren! Dit om eventuele schade van het verzenden zoveel mogelijk te voorkomen.

Vragen?
Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen. We zijn te bereiken via de chatfunctie op onze site of via de mail: info@lijstengigant.nl.