Lijst op maat

Een lijst op maat kan nodig zijn bij een kunstwerk, canvas of foto in een specifiek formaat. Heb je tussen ons ruime aanbod formaten niet het formaat gevonden waar je naar op zoek bent? Geen probleem, bij de Lijstengigant is het namelijk ook mogelijk om een hoogwaardige lijst op maat samen te stellen en door ons te laten maken!

Onze op maat gemaakte lijsten worden met de hoogste zorgvuldigheid specifiek voor jouw wensen en eisen gemaakt. Je bent bij ons dan ook verzekerd van een hoge kwaliteit, een luxe uitstraling en een lange levensduur door het gebruik van duurzame materialen. Een lijst bestellen op maat kan gemakkelijk & snel bij dé Lijstengigant van Nederland. Neem contact met ons op om je wensen door te geven!

Witte wissellijst
Moderne zwarte posterlijst

Lijsten op maat laten maken

Ben je ergens een oude foto tegengekomen in een apart formaat en wil je deze graag inlijsten? Of heb je een kunstwerk gemaakt/gekregen en kan je door het aparte formaat niet de juiste baklijst vinden? Wees gerust, je bent niet de enige. Gelukkig hebben we bij de Lijstengigant hier een oplossing voor, namelijk een lijst op maat!

Het komt namelijk nog wel eens voor dat, met name bij oude foto’s of zelfgemaakte kunstwerken, deze iets afwijkt van de ‘standaard’ maten. Je zou er dan voor kunnen kiezen om hem zonder lijst aan de muur te hangen, maar gezien de functies van een lijst brengt het voordelen met zich mee. Op maat gemaakte lijsten bieden je dan de uitkomst.

Kies het formaat, de kleur & stijl van jouw lijst op maat

Bij de Lijstengigant bieden we legio mogelijkheden voor een lijst op maat. Kies uit één van de vele kleuren (van brons tot geel), bepaal jouw perfecte stijl (van luxe tot design) en geef het gewenste formaat aan ons door. Onze vakmensen gaan dan zo snel mogelijk aan de slag met jouw lijst op maat. Binnen de kortste keren heb jij dan een lijst op maat in huis!

Oneindig veel mogelijkheden voor op maat gemaakte lijsten

Of je nou op zoek bent naar een luxe wissellijst of designer fotolijst in een specifiek formaat, bij de Lijstengigant kunnen we je helpen. Zo kan je toch dat unieke kunstwerk of die ene foto aan de muur hangen zonder hiervoor dag en nacht het internet af te moeten zoeken. De mogelijkheden zijn eindeloos en we worden dan ook graag uitgedaagd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en wie weet gaan wij binnenkort aan de slag voor jouw lijst(en) op maat.

Lijst bestellen op maat bij dé Lijstengigant van Nederland

Een lijst bestellen op maat doe je bij dé Lijstengigant van Nederland. Al onze lijsten worden door echte vakmensen op ambachtelijke wijze vervaardigd in onze lijstenmakerij in Hengelo (Ov.) in Nederland. Hierbij worden enkel hoogwaardige en duurzame materialen gebruikt, zodat jij er zo lang mogelijk plezier van hebt. En dit alles tegen de laagst mogelijke prijs! Dit wil jij toch ook?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw wensen door te geven. Je kunt ons rechtstreeks mailen, contact met ons opnemen via het contactformulier of ons bereiken op 074 – 250 7155. Tot snel!

Wissellijst zilver