Over ons

Lijstengigant is een webshop gespecialiseerd in het verkopen van lijsten, wissellijsten, posterlijsten, fotolijsten en aanverwante artikelen. De lijsten komen uit onze eigen lijstenmakerij gevestigd aan de Hamerstraat 8 te Hengelo [OV].

Lijstengigant werkt met vakmensen met een ruime ervaring in het maken van lijsten. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product maar wel voor betaalbare prijzen. Onze collectie lijsten is ruim: er is altijd een lijst voor jou. Wij verkopen landelijke fotolijsten, moderne posterlijsten en houten lijsten, maar ook klassieke lijsten in diverse kleuren en formaten. Deze zijn ook zeer betaalbaar.

Het aantal formaten is enorm, er is altijd een passende lijst voor je interieur. Mocht het juiste formaat er niet bij zitten, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan voor jou een lijst op maat maken. Lijstengigant levert lijsten met ophangsysteem en, afhankelijk van het formaat en type lijst, met staander. Dit staat omschreven in de extra informatie bij het product.

Ben je op zoek naar de perfecte lijst voor jouw foto of poster, dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen:

Mail ons op: info@lijstengigant.nl of via de chatfunctie op onze site, op werkdagen van 9.00 tot 17.00.