Middelgrote lijst

Zoek je een middelgrote lijst voor een foto, schilderij of ander kunstwerk? Neem dan een kijkje tussen de middelgrote lijsten van de Lijstengigant! Je vindt in ons assortiment namelijk meer dan 45 verschillende fotolijsten in elke denkbare stijl, kleur en formaat. Zo is er altijd wel een middelgrote omlijsting te vinden die aansluit bij jouw wensen en smaak. Heb je vragen omtrent onze fotolijsten? Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten staan voor je klaar!

Bronskleurige fotolijst

Bekijk onze middelgrote lijsten door op één van de buttons te klikken:

Kies het perfecte middelgrote schilderijlijst formaat

In ons assortiment zijn maar liefst 16 verschillende formaten te vinden die onder de noemer middelgrote schilderijlijst vallen. Van enerzijds kleine formaten zoals 18×35 en 20×28 tot redelijk grote van 60×60 en 60×70. Naar welk formaat je ook op zoek bent, bij dé Lijstengigant van Nederland vind je altijd de perfecte lijst voor jou. Klik op één van de onderstaande buttons om het assortiment van dat specifieke formaat middelgrote lijsten te zien.

Een middelgrote lijst in elke denkbare stijl

Ben je op zoek naar een middelgrote omlijsting in een luxe stijl? Of ben je toch meer fan van een klassieke of moderne stijl? Bij de Lijstengigant bieden we de keuze uit maar liefst 10 verschillende stijlen. Zo is bijvoorbeeld een moderne of luxe stijl erg mooi voor portretfoto’s van familie, vrienden of dierbaren. Een middelgrote schilderijlijst in brocante stijl is daarentegen weer meer geschikt voor bijvoorbeeld een schilderij of ander kunstwerk. Echter, uiteindelijk ben jij degene die bepaalt. In de wereld van fotolijsten is er geen goed of fout!

Kies een kleur die het best past bij jouw middelgrote fotolijst

Naast de ruime keuze in stijlen bieden we bij de Lijstengigant ook een ruim aanbod aan kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een felle kleur als oranje of groen om jouw lijst echt op te doen vallen. Of ga voor een subtielere kleur als zwart of zilver. Met maar liefst 16 kleuren zit er altijd wel een kleur tussen die past bij jouw wensen, smaak én interieurstijl. Voor welke middelgrote lijst kies jij?

Luxe witte wissellijst