Lijstengigant is een webshop gespecialiseerd in het verkopen van lijsten. De lijsten komen uit onze eigen lijstenmakerij gevestigd aan Zaagstraat 10 te Hengelo [OV].

Lijstengigant werkt met vakmensen met een ruime ervaring in het maken van spiegels en lijsten. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product, maar wel voor betaalbare prijzen. Onze mensen hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. We houden rekening met de kwaliteiten van onze medewerkers en proberen ons te focussen op de mogelijkheden en niet op wat niet kan. Met onze webshop proberen we ook zo duurzaam mogelijk te werken, vandaar dat de meeste lijsten op bestelling voor jou gemaakt worden. 

 

Collectie Lijsten

De keus in lijsten is ruim bij Lijstengigant: wij verkopen diverse stijlen lijsten waaronder moderneindustriële en houten lijsten, maar ook klassieke lijsten en barok lijsten in diverse kleuren en formaten. En dat alles voor een zeer voordelige prijs. Zit er een maat niet bij? Dan kunnen we ook een lijst op maat maken voor je. 

 

Onze andere shops

Tevens hebben we nog zustershops: www.spiegelshop.nl voor spiegels. En www.artdeals.nl voor handgemaakte schilderijen, fotoprints en 3d wandpanelen.

Vragen over lijsten?

Je kunt met ons contact opnemen op werkdagen van 9.00-17.00. Zowel telefonisch als per mail.