Betalingsmethoden:

Betalingen gaan o.a via Pay.nl; deze regelt het betalingsverkeer via Paypal, Ideal en een overboeking per bank. Als een betaling via Pay.nl verloopt, zie je dit op je rekening als “Er is geld bij u afgeschreven door Stichting Pay.nl”. Het betalen gaat op veilige wijze, wat inhoudt dat we geen gegevens van jou opslaan.  Meer informatie over Pay.nl vind je op de site van Pay.nl.

iDEAL

ideal is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere organisaties bieden iDEAL aan. iDEAL wordt steeds vaker gebruikt voor het betalen van energierekeningen, giften aan goede doelen, opwaarderen van beltegoeden, etc. Ideal wordt aangeboden door je eigen bank via het internetbankieren. Meer informatie vind je op de site van Ideal zelf, of bij je eigen bank.

Paypal

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veilingwebsites zoals Marktplaats en eBay. Meer informatie vind je op de site van Paypal zelf.

Overboeking

Wanneer je gebruik maakt van een overboeking zal je een mail van ons ontvangen. Zodra de betaling hiervan bij ons binnen is zullen wij dit aan jou zodat de bestelling verder automatisch wordt bijgewerkt. Deze overboeking gaat ook via Pay.nl.

Riverty – Achteraf betalen (Nederland)

Riverty voert voor www.lijstengigant.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving MyRiverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty . Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.

Andere betalingsmethodes

U kunt ook betalen met Riverty, Paypal etc. Deze kunt u onderaan op de homepagina vinden. De gewenste betalingsmethode staat tevens vermeld in het scherm, als u af wilt rekenen.