Verzenden en bezorgen

Lijstengigant neemt de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten. Na plaatsing van een bestelling zal Lijstengigant het product zo snel mogelijk verzenden. Aangezien de lijsten op maat met de hand worden gemaakt, zal dit naar verwachting 2 weken duren. Als de lijst klaar is zal het door onze transportdienst bij u worden aangeboden. Mocht u niet thuis zijn, dan kan de lijst bij uw buren worden afgeleverd, als dit niet mogelijk is zal het een tweede keer worden aangeboden. Bent u dan wederom niet thuis, dan wordt er door de koerier een afspraak met u gemaakt voor aflevering. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust tot het moment van bezorging aan de consument bij Lijstengigant.

 

Bestellingen inzien en account wijzigen

Bestellingen zijn in te zien middels het inloggen in ‘mijn account’ van de consument. Wijzigingen in het account van de consument kunnen worden doorgevoerd door in te loggen op ‘mijn account’.

 Verzendmethoden en kosten

Wij verzenden onze producten per koeriersdienst. Je krijgt van ons bericht [evt met track en trace] wanneer je bestelling wordt verzonden. Mocht je niet thuis zijn dan komt de koeriersdienst een dag later, anders krijg je een bericht waar je je bestelling kan afhalen. Heb je een probleem met de bezorging? Laat het ons weten, dan lossen wij het voor je op. Voor onze producten geldt vanaf €99,95 gratis verzending!

Retour en herroepingsrecht

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €10.00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Dit is afhankelijk van de grootte van het pakket. We kunnen in bepaalde gevallen ook een retour voor je inboeken. Kleine pakketten: €10,- grote pakketten: €15,-. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Let op: om problemen met retouren zoals vermissing van het pakket te voorkomen: graag altijd eerst contact met ons opnemen.

Lijsten op maat en retourneren

Een uitzondering op het retourrecht betreft lijsten op maat. Omdat deze producten speciaal voor jou op maat gemaakt worden, kunnen we deze helaas niet retour nemen. Deze uitzondering is ook opgenomen in het herroepingsrecht.

Verpakking

Onze producten willen we natuurlijk op de beste manier verzenden!  Daarom kiezen we ervoor de kleine producten in een doos te laten verzenden, voor de grote producten zullen deze in een verpakking worden verzonden. Onze lijsten worden altijd stevig ingepakt in een speciale verpakking. Om te retourneren adviseren we je de verpakking te bewaren! Dit om eventuele schade van het verzenden zoveel mogelijk te voorkomen.

Levertijden

Omdat de meeste van onze producten speciaal voor jou worden gemaakt, is de levertijd 2 weken. Wij proberen natuurlijk om het product zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Doordat we op bestelling werken, houden we zowel de kwaliteit hoog én de prijs zo laag mogelijk. Dat is wel zo duurzaam, ook m.b.t het milieu.

Vragen?

Voor overige vragen kun je altijd contact met ons opnemen. We zijn te bereiken op telefoonnummer 074 250 7155 of via de mail: [email protected]