Kleine fotolijstjes

Ben je op zoek naar kleine fotolijstjes? Neem dan eens een kijkje in het ruime assortiment van de Lijstengigant. Met kleine fotolijstjes in vele verschillende stijlen, kleuren en formaten zit er voor iedere muur, elk interieur en voor elke stijl wel een foto lijstje tussen. Kleine fotolijstjes zijn ideaal om te gebruiken voor foto’s van familie en vrienden of om prachtige vakantiefoto’s mooi tentoon te stellen. Waar je het foto lijstje ook voor wilt gaan gebruiken en waar je ook precies naar op zoek bent, bij dé Lijstengigant van Nederland vind je hem gegarandeerd!

Gele posterlijst

Bekijk onze kleine fotolijstjes door op één van de buttons te klikken:

Zilverkleurige wissellijst

Verschillende formaten, designs en kleuren

Bij de Lijstengigant hebben we meer dan 45 verschillende kleine fotolijstjes in ons assortiment. Door ons brede aanbod hebben wij voor iedere stijl en voor elke muur hét perfecte foto lijstje. We vertellen je graag meer over de vele verschillende mogelijkheden die wij jou bieden.

10 verschillende formaten van foto lijstjes

Dat je op zoek bent naar een klein foto lijstje weten we denk ik zeker, maar hoe klein moet de fotolijst precies zijn? In het assortiment van de Lijstengigant vind je namelijk maar liefst 10 formaten van kleine fotolijstjes. Van onze kleinste van 9×13 tot de ‘grootste’ van 20×25. En zit jouw perfecte formaat er niet tussen omdat de foto die je in wilt lijsten van een niet-standaard formaat is? Dan is het ook nog mogelijk om een lijst op maat te laten maken.

Ruim aanbod designs en kleuren

Naast de vele verschillende formaten heb je bij ons ook ruime keuze wat betreft het design en de kleur van het fotolijst klein. Je kunt kiezen uit maar liefst 11 designs, van vintage tot modern en van brocante lijsten tot verdiepte lijsten. Daarnaast hebben we ook nog een ruim kleurenaanbod, zodat jij jouw kleine fotolijstje helemaal kan personaliseren naar eigen wensen. Voor iedere muur, stijl en smaak vind je bij de Lijstengigant hét perfecte foto lijstje!

Kleine fotolijstjes, op ambachtelijke wijze vervaardigd

Al onze lijsten, of je nou kiest voor grote of kleine fotolijstjes, zijn op ambachtelijke wijze vervaardigd door mensen met passie voor het vak. De lijsten worden met de hoogste zorgvuldigheid gemaakt in onze lijstenmakerij in Hengelo (Ov.). Koop je dus een fotolijst klein bij de Lijstengigant, dan weet je zeker dat je topkwaliteit geleverd krijgt en je hier nog jarenlang plezier van hebt. Daarnaast zorgen we er ook nog eens altijd voor dat we de foto lijstjes tegen een zo scherp mogelijke prijs aanbieden. Je betaalt dus ook nog eens nooit te veel!

Koop je kleine foto lijstje bij de Lijstengigant

De Lijstengigant is voor veel mensen dé pek waar ze terecht kunnen voor al hun fotolijstjes, of het nou gaat om een groot of klein fotolijstje. Door ons brede assortiment hebben we voor iedere smaak en elke stijl een lijst beschikbaar. Weet je niet zo goed wat je wilt en wil je graag geadviseerd worden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag om het beste kleine fotolijstje voor jou uit te zoeken!

Wil je graag je muren personaliseren maar heb je niet per se foto’s die je aan de muur zou willen zijn? Neem dan eens een kijkje tussen onze gratis posters. Hoge kwaliteit afbeeldingen, geheel gratis & veilig te downloaden!

Fotolijst zilver