Zit het juiste formaat er niet voor je bij? Dan kun je bij ons een lijst op maat bestellen. De keuze in ons assortiment is ruim, zo is er voor jouw poster of foto altijd een lijst die past. Je vindt in onze collectie meer als 60 verschillende fotolijsten. Zoek je een kleine lijst op maat of juiste een grote lijst op maat? Bij ons vind je waar je naar op zoek bent. Uiteraard geven we graag advies over een lijst op maat. Zo weet je zeker dat de lijst op maat perfect past om foto of poster. Je vindt hier nog meer tips voor het bestellen van een lijst op maat. 

Aparte maat?

Geen probleem bij ons! Naast onze standaardmaten verkopen we ook lijsten op maat. Voor net dat beetje extra service. Want voor ons maakt het namelijk niet uit welk formaat we zagen. Hierdoor houden we de kosten voor je lijst op maat zo laag mogelijk. We kunnen al onze lijsten op maat maken, dit geldt uiteraard ook voor diamond-painting lijsten

Een lijst op maat van hoogwaardige kwaliteit

Elke lijst op maat in ons assortiment is met de grootst mogelijke zorg op ambachtelijke wijze vervaardigd. Onze vakmensen zijn dagelijks druk bezig met het vervaardigen van de mooiste lijsten op maat. Al deze lijsten worden gemaakt in onze eigen lijstenmakerij. Hierbij gebruiken wij alleen materialen waarvan wij zeker weten dat ze lang mee gaan en van topkwaliteit zijn. Zo straalt elke  lijst van de Lijstengigant pure luxe uit, en gaan ze ook nog jarenlang mee. Ervaar zelf de kwaliteit en unieke toevoeging aan jouw kunstwerk met een lijst op maat van dé Lijstengigant van Nederland!

Onze specialiteit: Houten lijsten op maat voor een mooie prijs!

Bij Lijstengigant kiezen we voor kwaliteit. Dat betekent houten lijsten, in diverse maten, stijlen en kleuren door vakmensen gemaakt. Ben je op zoek naar een houten lijst op maat? Je hebt een ruime keuze bij ons in de shop. Al onze houten lijsten kunnen we op maat maken. 

Kies voor je lijst op maat uit diverse kleuren!

 Het zou raar zijn als elk interieur in elke woning exact hetzelfde zou zijn. Daarom bieden we je bij de Lijstengigant een ruime keuze als het gaat om een kleur voor je lijst op maat. Ga je voor een echte eyecatcher, of kies je voor een kleur die naadloos aansluit op de rest van je interieur? De keuze is aan jou!

In ons assortiment vind je onder andere de kleuren bruinzwart, groenblauwrood, wit, zilver, goud en nog veel meer! Neem een kijkje tussen ons assortiment hierboven en kies de perfecte kleur voor jouw foto, schilderij, canvas of ander kunstwerk. Voor welke kleur ga jij?

Hoeveel kost een lijst op maat?

Heel belangrijk: hoeveel kost nu een aparte maat lijst? Bij Lijstengigant maken we elke lijst zelf. Hierdoor maakt het niet uit of we 80x120 maken of 81,5x123,4 cm. Als richtprijs kun je de dichtstbijzijnde maat aanhouden. Hier komen alleen nog eventuele verzendkosten overheen. Omdat we alles zelf zagen, kunnen we de prijs gewoon lekker laag houden voor onze klanten! 

Hoe bestel ik een lijst op maat?

Stuur ons een mailtje met de gewenste lijst en de gewenste maat. Tip: Meet wel je poster goed na! Soms is de aangegeven maat door de fabrikant helaas niet de juiste maat. En we willen uiteraard teleurstellingen voorkomen bij onze klant! Om de poster, foto of diamond painting goed te laten passen zagen we altijd iets ruimer. Zo heb je de perfecte lijst op maat voor een voordelige prijs!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via [email protected].

lijst op maat