Schilderijlijst stijlen

Ben je op zoek naar een schilderijlijst, maar weet je nog niet zo goed in welke stijl je deze wilt hebben? Dan zit je bij dé Lijstengigant van Nederland helemaal goede. Je vindt in ons ruime assortiment namelijk diverse schilderijlijst stijlen om jouw schilderij nét dat extraatje te geven. Een mooie en unieke schilderijlijst laat jouw schilderij niet alleen nog meer stralen, het brengt ook bescherming met zich mee. Stof en zonlicht kunnen namelijk na verloop van tijd een schilderij aantasten. Door een schilderijlijst eromheen te doen voorkom je dit! Bekijk de verschillende schilderijlijst stijlen door op één van de buttons hieronder te klikken. Voor welke stijl kies jij?

Kies uit één van de vele schilderijlijst stijlen

Als je nog niet zo goed weet welke schilderijlijst stijl je voor jouw schilderij wilt is onze webshop dé plek om inspiratie op te doen. We hebben namelijk maar liefst 11 verschillende schilderijlijst stijlen waar je uit kunt kiezen. Van modern tot klassiek en van barok tot brocante lijsten. Bekijk de diverse stijlen door op één van de onderstaande buttons te klikken:

Witte schilderijlijst

Bekijk onze schilderijlijst stijlen door op één van de buttons te klikken:

Schilderijlijst zilver

Naast diverse stijlen ook een ruim kleurenpalet beschikbaar

Met 11 verschillende schilderijlijst stijlen zit er altijd wel één tussen die past bij jouw interieur, eisen en wensen. Maar daar houdt het nog niet op, je moet namelijk ook voor jezelf bepalen in welke kleur je de schilderijlijst wilt. Hierin kan je twee kanten op: je kiest voor een kleur die past bij het schilderij of je interieur, of je kiest een aparte kleur en maakt er een echte eyecatcher van. Van bruin en zwart tot blauw en roze, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Schilderijlijst kopen bij dé Lijstengigant van Nederland

Heb je een keuze kunnen maken uit de vele verschillende schilderijlijst stijlen? Bestel jouw ideale schilderijlijst dan gemakkelijk & snel via onze online lijstenwinkel. Zodra je bestelling geplaatst is gaan onze vakmensen direct aan de slag met het op ambachtelijke wijze vervaardigen van jouw schilderijlijst. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!