Fotolijst maten

In het assortiment van de Lijstengigant vind je vele verschillende fotolijst maten. Of je nou op zoek bent naar een fotolijst groot formaat of een standaard formaat fotolijst. Door al deze verschillende fotolijst afmetingen hebben wij voor elke foto, poster, canvas, schilderij of ander kunstwerk een bijpassende lijst. Al onze fotolijsten zijn gemaakt van hoogwaardige & duurzame materialen en op ambachtelijke wijze vervaardigd door mensen die écht passie hebben voor het vak. Zo’n fotolijst wil jij toch ook aan jouw muur hebben hangen?

Moderne witte wissellijst

42 verschillende fotolijst afmetingen

Bij dé Lijstengigant van Nederland vind je altijd het formaat fotolijst waar je naar op zoek bent. Onze collectie bestaat namelijk uit maar liefst 42 verschillende fotolijst formaten. Denk bijvoorbeeld aan standaard maten fotolijsten zoals 15×20 en 40×50, maar ook de fotolijst groot formaat van 90×120 of 100×140. Tussen deze afmetingen van fotolijsten niet gevonden waar je naar op zoek bent? Wees gerust, wij kunnen namelijk ook een lijst op maat voor jou maken!

Fotolijst maten niet gevonden? Laat een lijst op maat maken!

Heb je niet de fotolijst afmetingen gevonden waar je naar op zoek was? Geen probleem! Geef gerust de gewenste fotolijst maten aan ons door en onze vakmensen gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag. Binnen een mum van tijd krijg jij een kwalitatieve, duurzame lijst op maat bij jou afgeleverd. Geef je wensen direct aan ons door via de mail of neem contact met ons op via het contactformulier!

Kies uit één van de vele stijlen & kleuren

Het vinden van het juiste formaat fotolijst is één van de eerste stappen. Als je hierin een besluit gemaakt hebt is het tijd om te gaan kijken naar het verdere uiterlijk van de lijst. Naar wat voor stijl ben je op zoek? In welke kleur zoek je een fotolijst? Gelukkig bieden we bij de Lijstengigant, net als bij de fotolijst maten, ook hier een ruime keuze in.

Ga bijvoorbeeld voor een zwarte fotolijst in antieke stijl, of een gouden lijst in luxe stijl. Waar je ook naar op zoek bent, bij dé Lijstengigant van Nederland is het zo gevonden. Wil je graag geholpen en geadviseerd worden? Dat kan natuurlijk ook, neem gerust contact met ons op.

Standaard fotolijst maten in ons assortiment

In het assortiment van de Lijstengigant zijn een groot aantal standaard fotolijst maten te vinden. We zetten ze graag voor je op een rijtje zodat jij dé fotolijst afmetingen kan vinden die perfect passen bij de foto/het kunstwerk dat jij op wilt hangen. De fotolijst formaten zijn als volgt:

Fotolijst maten kopen

De Lijstengigant is voor veel mensen dé plek geworden waar ze de juiste fotolijst maten over en over kunnen bestellen. Wil jij ook de perfecte fotolijst formaten kopen? Bestel dan veilig & snel via onze webshop en binnen de kortste keren heb ook jij een kwalitatieve, luxe fotolijst tegen een scherpe prijs in huis!