Lijst materiaal

Ben je op zoek naar een fotolijst, maar weet je nog niet precies welk materiaal je zou willen? Neem dan eens een kijkje tussen ons ruime aanbod aan lijst materiaal door op één van de onderstaande buttons te klikken. Bij dé Lijstengigant hebben we namelijk de keuze uit maar liefst meer dan 10 verschillende materialen. Elk lijst materiaal heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen en uitstraling. Zo kan je voor een type lijst materiaal kiezen die perfect aansluit op de rest van je interieur, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om er een eyecatcher van te maken en juist wat aparts te doen. De mogelijkheden met onze fotolijsten zijn eindeloos, welke combinaties ga jij maken?

Houten wissellijst eiken

Bekijk onze diverse lijst materialen door op één van de buttons te klikken:

Moderne aluminium posterlijst

Kies uit 10+ opties voor je lijst materiaal

Niet iedereen vindt hetzelfde mooi en dat zien we terug in ieder huishouden. Zo is de één fan van een landelijke interieurstijl en zoekt hij of zij hier een bijpassende lijst voor. De ander heeft misschien een moderne interieurstijl, maar is juist op zoek naar een fotolijst in landelijke stijl om er een echte eyecatcher van te maken. Een ruime hoeveelheid aan lijst materiaal maakt het voor iedereen mogelijk om zijn of haar perfecte lijst te vinden. Van hout en gips tot RVS en metaal, klik op één van de onderstaande buttons om ons aanbod van dat lijst materiaal te bekijken:

Vele unieke combinaties mogelijk met het lijst materiaal

Bij de Lijstengigant bieden we je een ruime keuze aan lijst materiaal. Het vinden van de perfecte fotolijst voor jouw foto, schilderij, canvas of ander kunstwerk was nog nooit zo makkelijk. Door de ruime keuze aan lijst materiaal zijn er vele unieke combinaties mogelijk, zowel op het gebied van kleur als stijl. Zo kan je bijvoorbeeld nog meer een eyecatcher van jouw fotolijst maken door voor een opvallende kleur als goud, zilver of blauw te kiezen. Uiteraard zijn er ook neutralere kleuren als grijs, wit, zwart en nog veel meer.

Naast deze verschillende kleuren bieden we je ook een ruime keuze in het aantal stijlen. Net als dat we meer dan 10 verschillende inlijsten materialen hebben, hebben we ook 10 stijlen waar je uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een barok of brocante lijst, maar ook antiek en modern. Kies het lijst materiaal dat bij jou past, zoek er een bijpassende stijl & kleur bij en bestel jouw favoriete lijst gemakkelijk en snel via onze online lijstenwinkel!

Houten fotolijst brons