Lijst op maat

Zit het juiste formaat er niet voor je bij? Dan kun je bij ons een lijst op maat bestellen. De keuze in ons assortiment is ruim, zo is er voor jouw poster of foto altijd een lijst die past. Je vindt in onze collectie meer als 60 verschillende fotolijsten. Zoek je een kleine lijst op maat of juiste een grote lijst op maat? Bij ons vind je waar je naar op zoek bent. Uiteraard geven we graag advies over een lijst op maat. Zo weet je zeker dat de lijst op maat perfect past om foto of poster.

Een lijst op maat van hoogwaardige kwaliteit

Elke lijst op maat die je ziet in ons assortiment is met de grootst mogelijke zorg op ambachtelijke wijze vervaardigd. Onze vakmensen zijn dagelijks druk bezig met het vervaardigen van de mooiste lijsten op maat. Al deze lijsten worden gemaakt in onze eigen lijstenmakerij. Hierbij gebruiken wij alleen materialen waarvan wij zeker weten dat ze lang mee gaan en van topkwaliteit zijn. Zo straalt elke  lijst van de Lijstengigant pure luxe uit, en gaan ze ook nog jarenlang mee. Ervaar zelf de kwaliteit en unieke toevoeging aan jouw kunstwerk met een lijst op maat van dé Lijstengigant van Nederland!

Kies voor je lijst op maat uit diverse kleuren!

 Het zou raar zijn als elk interieur in elke woning exact hetzelfde zou zijn. Daarom bieden we je bij de Lijstengigant een ruime keuze als het gaat om een kleur voor je lijst op maat. Ga je voor een echte eyecatcher, of kies je voor een kleur die naadloos aansluit op de rest van je interieur? De keuze is aan jou!

In ons assortiment vind je onder andere de kleuren bruinzwartgroenblauwroodwitzilvergoud en nog veel meer! Neem een kijkje tussen ons assortiment hierboven en kies de perfecte kleur voor jouw foto, schilderij, canvas of ander kunstwerk. Voor welke kleur ga jij?

Hoe duur is een lijst op maat?

Bij Lijstengigant maken we elke lijst zelf. Hierdoor maakt het niet uit of we 80x120 maken of 81,5x123,4. Vandaar dat we de prijs gewoon laag kunnen houden voor onze klanten!

Hoe bestel ik een lijst op maat?

Stuur ons een mailtje met de gewenste lijst en de gewenste maat. We sturen je dan binnen 1-2 werkdagen een passend aanbod!

Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!